Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vesterbro Rock Fest 2020

6. March 2020 @ 18:00 - 8. March 2020 @ 01:00

Vesterbro Rock Fest 2020 (Råhuset, København)Vesterbro Rock Fest

Dørene åbner: 18:00 d. 6/3 og 7/3

 

Vesterbro Rock Fest er navnet på en ny Dansk Rock festival på Vesterbro. Med fokus på ny, spændende og kompetent hard rock præsenteres bands fra både ind- og udland over to aftener på Råhuset. Festivalen er det, indtil videre, største led i samarbejdet mellem Vesterbro Rock Radio og den britiske platform Local Distortion. Festivalen bringer bands fra både ind- og udland til København for at showcase hvad den danske og engelske hard rock scene, både i og lidt over undergrunden, i fællesskab kan byde på.

 

Redwolves (6/3)

Med deres psych rock-stil udtrykker Redwolves en ny generation af den skandinaviske rock-lyd, som du finder i bands som Witchcraft, Kvelertak og Turbonegro. Bandets debutalbum, “Future Becomes Past” har fået stor ros – og vi kan bekræfte, at bandet lyder endnu bedre live!

 

SEASONS (6/3)

Som elskere af store riffs og anthemiske kor, vil drengene i SEASONS få enhvert crowd til at synge med dem fra både foran scenen, bagi og mosh-pit. Lyden følger efter bands som Young Guns, Mallory Knox og Lower Than Atlantis, der har arbejdet med LTA-drenge på deres seneste udgivelser!

 

Taking Flight (6/3)

Med både holdning og lyd on-point, blander Taking Flight det bedste fra old school og moderne rock. Bandet har i deres relativt korte levetid spillet shows og festivaler i og omkring den danske hovedstad. Et af bandets brændende ønsker, er at få et ordentligt lydcheck – og Vesterbro Rock Fest 2020 har lovet dem et, men kun fordi deres musik fortjener det!

 

Samzara (6/3)

Hele vejen fra Aarhus kommer et af de fineste rockband fra “smilets by”. Med fødderne på fast grund overfører Samzara deres glæde ved at spille til en ren live performance energi. Musikken placerer sig mellem den rå, melankolske og velkontrollerede støj. Samzara har tidligere støttet danske Nelson Can på deres DK-turné og spillet i forskellige indstillinger, spillesteder og festivaler. Det var en no-brainer at få dem til opstillingen til Vesterbro Rock Fest 2020.

 

James White (6/3)

Efter at have afsluttet sit ni år lange stunt med at spille komedie-akustisk under aliaset af Rage Against Genital Herpes, afsluttede James vokalrehabilitering efter at have revet hans stemmebånd og besluttede, at han ville gå i en anden retning. Denne nye start har ført ham ad en langt mere seriøs sti, hvor han har begravet sig i aktivisme og filantropi gennem sin musik.
Resultatet er en unik og personlig optagelse af den akustiske rockgenre!

 

FooN (7/3)

FooNs prisbelønnede danske hardrockkvartet stammer fra hardrockens kerne. Sange udføres med maksimal guitarriff på solid grund sammen med yndefulde melodier, solo og attitude. De massive lydvægge skaber det, som nogle kan betragte som ‘stadionrock’. Publikum og anmeldere har sammenlignet FooN med Jack White, Biffy Clyro og Paramore. FooN leverer eksplosive liveshows med sange, der kan få ethvert spillested til at lyde som et stadion.
Bandet vendte for nylig tilbage fra deres første britiske turné, hvor de testede sange fra deres kommende udgivelse!

 

The Hot One Two (7/3)

I 2017 blev det helt nye Cambridge-baserede Rockband, The Hot One Two, lanceret. Efter en fantastisk start med “Best Rock Act” og “Showmanship Award” i Cambridges årlige bandkonkurrence har The Hot One Two eksploderet på scenen og optrådt i spillesteder og på festivaler landsdækkende – og nu er de på vej til det europæiske fastland for at rocke København til jorden!

 

ZOO ME NOW (7/3)

Zoo Me Now spiller alternativ rock med en blanding mellem det rå og det smukke, for fans af Queens of The Stone Age og Radiohead. Tilbage i 2013 vandt bandet Kansas Citys pris “Live band of the year”, og de har ikke sat farten ned siden. De tre fyre har spillet 70+ shows over hele Danmark, modtaget større radio-airplay og arbejder i øjeblikket med ny musik. Zoo Me Now er klar til at levere noget eksplosivt på Vesterbro Rock Fest 2020.

 

Superdirt (7/3)

Fuld fart på. Intet bullsh*t. Superdirt bringer lige-til-dit-ansigt rock n ‘roll. Bandet bringer den gamle skolestemning fra bands som AC / DC, Skid Row og Motley Crue direkte til København – ikke kun i lyden, men også til festen.

Details

Start:
6. March 2020 @ 18:00
End:
8. March 2020 @ 01:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizers

Vesterbro Rock Fest
Local Distortion
Vesterbro Rock Radio

Venue

Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
København, 1711 Denmark
+ Google Map
Phone
27151175
View Venue Website

Details

Start:
6. March 2020 @ 18:00
End:
8. March 2020 @ 01:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizers

Vesterbro Rock Fest
Local Distortion
Vesterbro Rock Radio

Venue

Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
København, 1711 Denmark
+ Google Map
Phone
27151175
View Venue Website
Raven Rock Site