Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

UDSKUDT: Darkher & Forndom & The Devil’s Trade

15. April 2021 @ 19:30 - 23:30

DARHKER, Forndom, The Devil's Trade (Stengade, København)Doomstar Bookings

Dørene åbner: 19:30

 

Det bliver en dyster og atmosfærisk rejse gennem sindet og frygten, en forhekselse i mørket når vi åbner dørene til en triple headliner koncert med engelske Darkher, svenske Forndom og ungarnske The Devil’s Trade. Disse tre acts vil løbende gennem turnéen skifte spots med hinanden så rækkefølgen bliver ikke nødvendigvis den samme som her.
Forvent fuldstændig strålende, uhyggeligt mørkt folk rock drysset med doom og nordisk inspireret ambient oldtids musik.

 

DARKHER

DARKHER byder på en spændende, hjemsøgt rejse langt ind i sindet og sjælen på den britiske kunstner Jayn H. Darkher, en West Yorkshire-baseret vokalist / sangskriver, hvis magtfulde, fængslende musik er kendetegnet ved dødstunge riffs, en fængslende, hårrejsende vokal, sange, der blotter sjælen med stormskyer af guitarer og bankende trommer. Med hendes værk af ekstraordinær og mørk musik, der er fuld af kontraster, som inkluderer både frygtelig ensomhed og håbets varme, er lyden af ​​DARKHER båret af både en foruroligende atmosfære af indadvendt frygt og en dyb, verdensomspændende selvtillid.

DARKHERs første udgivelse, EP’en ‘The Kingdom Field’ (2014), definerede hendes indbydende, intense musik og vakte opsigt i musikverdens forskellige kroge og hjørner. Hendes debutalbum, ‘Realms’, beviste imponerende, at bålet af de helt store forventninger som blev tændt af EP’ens var mere end berettiget.

Lyrisk spejler ‘Realms’ musikens ildevarslende, ærefrygtindgydende karakter; historierne på albummet ligger et sted mellem denne sfære og de ukendte verdener før og efter. DARKHERs sange afslører hendes forhold til frygt, død og spiritualitet og sætter spørgsmålstegn ved, hvordan kærlighed kan forbinde sjæle fra fortid, nutid og fremtid.

 

Forndom

Kultur, traditioner, historie og melankolske landskaber i de landlige dele af det centrale Sverige er de vigtigste elementer i det musikalske univers af Forndom. Da næsten tre år er gået siden den kritikerroste udgivelse af ‘Dauðra Dura’, er Forndom ved at vende tilbage med det kommende album ‘Faþir’. Gennem lydene af klassiske instrumenter og omgivende kor bringer L. Swärd os tilbage på en musikalsk rejse til de gamle tider og traditioner.

Det melankolske udtryk og brug af traditionelle instrumenter og sang bringer lytteren tilbage til oprindelsen af den gamle skandinaviske filosofi og religion; En tid, hvor man levede side om side med døden og naturens rytme.

 

The Devil’s Trade

The Devil’s Trade er en enkelt mands bande, kædet til en vis byrde, som han trækker på sin rejse og efterlader spor for at vejlede, meste af alt for ham, hvilke retninger han ikke skal og hvilke han skal gå igen. Benene er gamle og såret op til knæene, da sporene er dybe og fyldte med kviste og sten, men strenge mærker, fører ham, hvor han vil ankomme. Hans musik er det støv, han ryster op under denne pilgrimsrejse

Details

Date:
15. April 2021
Time:
19:30 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/632239227549043/

Venue

Stengade
Stengade 18
København N, 2200
+ Google Map
Phone
+45 35 35 50 69
View Venue Website

Details

Date:
15. April 2021
Time:
19:30 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/632239227549043/

Venue

Stengade
Stengade 18
København N, 2200
+ Google Map
Phone
+45 35 35 50 69
View Venue Website
Raven Rock Site