Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Thy Art Is Murder (Support: Carnifex // Fit for an Autopsy // I AM)

16. February 2020 @ 18:30 - 23:30

Thy Art Is Murder (Amager Bio, København)Live Nation Denmark

Dørene åbner: 17:30

 

Thy Art Is Murder

Thy Art Is Murder er deathcore med noget på hjerte, og har inspireret og udfordret publikum over hele verden – det være sig som hovednavn; til genrefestivaler såsom Download, Grashop, Hellfest og Summer Breeze; eller som support for Slayer, Killswitch Engage, Parkway Drive og Architects.

Tidligere har det været organiseret religion, der har stået for skud, når bandet har fattet sangskriverpennen, men på den seneste udgivelse, ’Human Target’, er det anti-intelektualisme og dødsangst, der langes ud efter. Titelsangen handler eksempelvis om kinesisk organeksport til rige patienter. En handel, som WHO har påpeget, ikke kan lade sig gøre med frivillige donationer alene, når man ser på, hvor mange transplantationer der er tale om. Også den amerikanske højrefløj og Donald Trump får et skud for boven med singlen ’Make America Hate Again’ fra samme album.

Bandet blev dannet tilbage i 2006 og har udgivet 5 studiealbummer. I hjemlandet Australien er de det højest rangerende eksttremmetalband, for de er de eneste af slagsen der nogensinde har været på top 40-listen down under.

 

Carnifex

Det amerikanske deathcore-band fra Californien blev dannet i 2005 og har siden udgivet syv studiealbums og tre EP’er. Bandet er kendt for deres mørke, blodige og kødknusende dødsmetal der gennem teksterne bliver formidlet som individuelle kampe og internaliserede udfordringer – som var det dødbringende kampe. De lyriske temaer er altid negative, og svinger fra hjertesorg til selvskade til håbløshed.

CARNIFEX udgav i 2019 deres nyeste album, World war X.

 

Fit For An Autopsy

Ekstrem metal, raseri, kraftfyldt og lidenskabeligt – det er nogle af de ting, Fit for an Autopsy er kendt for. Det amerikanske deathcore-band fra New Jersey blev dannet i 2008, og har siden da arbejdet for at give deres tekster formål, budskab og følelser. Gennem agressionen, vreden, frustrationen og tristheden i deres musik formidler de, hvordan de opfatter den aktuelle tilstand i verden.

“We think it’s important to carry that torch. Somebody’s got to say something about what’s going on. If you’re not using your music, which is a great platform, for something meaningful that you care about on some level, then you’re wasting it.”

Fit for an Autopsy udgav i 2019 studiealbummet The Sea of Tragic Beasts, og er blevet kritikerrost som et bevis på bandets aldisighed og musikalske dygtighed.

I Am

I AM er et heavy metal-band fra Texas, grundlagt i 2011. Bandet har især fået inspiration fra Slayer, Metallica, Megadeth og Anthrax. Deres debutalbum Life Through Torment blev udgivet i 2017.

Details

Date:
16. February 2020
Time:
18:30 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/493660334524213/

Organizers

Live Nation Denmark
Musikforeningen 5-øren

Venue

Amager Bio
Øresundsvej 6
København S, 2300 Denmark
+ Google Map
Phone
+45 32 86 08 80
View Venue Website

Details

Date:
16. February 2020
Time:
18:30 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/493660334524213/

Organizers

Live Nation Denmark
Musikforeningen 5-øren

Venue

Amager Bio
Øresundsvej 6
København S, 2300 Denmark
+ Google Map
Phone
+45 32 86 08 80
View Venue Website
Raven Rock Site