Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suffocation & Belphegor & Hate & Batrayal & Carnosus

27. February 2020 @ 19:00 - 28. February 2020 @ 00:00

Suffocation & Belphegor & Hate & Batrayal & Carnosus (Studenterhuset, Aalborg)Aalborg Rock & Metal

Dørene åbner: 19:00

 

Aalborg Rock & Metal kan stolt præsentere de legendarisk bands Suffocation og Belphegor som er teamet op igen, for at drage ud på næste del af “Europe Under The Black Death Metal Fire” touren. Tourpakken er blevet styrket med velkendte polske blasfemiske HATEOFFICIAL
På trods af “Europe Under The Black Death Metal Fire II” tournere med 30+ shows i Europa, er Aalborg Rock og Metal, de eneste der har dem på programmet i Danmark.

Som om det ikke var nok, så har Betrayal GER og Carnosus også meldt deres ankomst til, hvad der tegner til at blive en uforglemmelige aften.
“Europe Under The Black Death Metal Fire 2” må simpelthen ikke misses, hvis man elsker ekstremt metal.

 

Suffocation

Dannet for mere end 30 år siden. Suffocation er blandt pionererne indenfor Dødsmetal.
På denne tour præsenteres sange fra deres seneste album ”… Of the Dark Light” som bandet udgav i 2017. Albummet er atter produceret af ingen ringere end verdenskendte Chris ”Zeuss” Harris, som bl.a. også har været involveret i Hatebreed og Suicide Silence.
Derudover er dette en enestående mulighed for at opleve bandet live med deres nye forsanger Ricky Myers.

 

Belphegor

Siden 1993 har Belphegor leveret deres udgave af djævelsk dødsmusik, og album efter album har de understreget deres evne til at levere de strammeste Black/Death skæringer. Bandets lyrik udforsker utrættelig, de mest mørke, dystre og triste afkroge af dæmonologi, hekseri og ja, selveste Djævlen også. Vi præsenteres for materiale fra deres seneste album ”Totenritual” , og efter touren vender de tilbage til studiet for at optage deres næste album, som er sat til udgivelse senere i 2020.

 

HATE

De legendariske polske dødsgud fra HATE, har d 14 juni 2019 gennem Metal Blade Records, udgivet deres nye album ”Auric Gates of Veles”. De tilbyder de Europæiske stammer, en smagsprøve på deres nye album med et massive line-up. Det 11th studio album fra Hate, er mere dystert end nogensinde før hørt fra deres kant. Sangene herfra, ville uden tvivl lade publikum føle, at de befinder sig i Helvede forgård!

 

Betrayal

BETRAYAL skiller sig ud fra andre Death Metal bands, med deres helt egen unikke lyd. En enormt bidende lyd, som for nogen kunne leder tanker i retningen af bands som Behemoth og Belphegor, men som på en behagelige og slående måde, placerer dem i deres helt egen liga.

 

Carnosus

Melodiske svensk Døds/Thrash Metal. De har i 2019 signet en kontrakt med Satanath Records og Shirley Road Records og deres debut album ”Dogma Of The Deceased” er planlagt til udgivelse i marts 2020.

Details

Start:
27. February 2020 @ 19:00
End:
28. February 2020 @ 00:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/482692032350829/

Organizers

Aalborg Rock & Metal
Aalborg Rock & Metal

Venue

Details

Start:
27. February 2020 @ 19:00
End:
28. February 2020 @ 00:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/482692032350829/

Organizers

Aalborg Rock & Metal
Aalborg Rock & Metal

Venue

Raven Rock Site