Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stonefield (Support: MaidaVale)

5. March 2020 @ 20:00

Stonefield (Spillestedet Stengade, København)Smash!bang!pow!

Dørene åbner: 20:00

 

Stonefield

Fra at øve i familiens lade som teenagere i landlige omgivelser i Australien, til turnere verden med bands som Fleetwood Mac, Black Rebel Motorcycle Club, King Tuff og King Gizzard & The Lizard Wizard, har det været en mærkværdig rejse for de fire Findlay-søstre. Som Stonefield har de fire albums og flere tusind kilometre under bæltet, samt et kæmpe perspektiv i kampen om at skabe et navn for sig selv og fortælle sin egen historie.

Sangerne på bandets nyeste udspil ‘BENT’ er stort set alle sammen skrevet på turné i Amerika tidligere i år, og de er fyldt med referencer og eftertanker – den slags der kommer frem nå man er langt hjemmefra i flere måneder. Den surrealistiske isolering af at traske gennem sne og ørken motorveje blev den perfekte baggrund for bandet til at se indad og lave status over rejsen de har taget indtil videre som musikere og mennesker.
“It’s a culmination of experiences, emotions,and stories collected over time,” forklarer forsanger og trommeslager Amy Findlay, “A growth of honest, raw, energy that has been burning within us and waiting for its moment.”

Pladen blev optaget næsten 100% live på kun 5 dage af Joe Walker og Stu Mackenzie fra King Gizzard. Et imponerende bedrift af ​​et selvsikkert band, der opererer på højden af ​​deres kræfter hvilket resulterer i at give albummet en øjeblikkelig distinkt, knitrende energi – torden, lyn og muskelbundet hestekræft.

“The album is about our own experiences and stories,” forklarer Amy, “Songs about the fear of walking home alone at night, stories of what it’s like being an all-female band and the power of supporting one another.” With that being the lyrical subject, the music that came out is definitely our heaviest.”

 

MaidaVale

I 2016 udgav bandet deres debutalbum ‘Tales of the Wicked West’, som blev modtaget med åbne arme og førte til intens turné liv rundt omkring i Europa. På deres anden i plade ‘Madness Is Too Pure’, som er produceret af Jari Haapalainen, følger MaidaVale op med et endnu mere eksperimentelt og dynamisk lydbillede, der fastlægger bandets plads i psych rock scenen. ‘Madness Is Too Pure’ blev anerkendt af kritikere såvel som lyttere for den innovative tækning af genren, som gav bandet en nominering til P3 Gold 2019 i årets Rock / Metal kategori. Samtidig har bandet som et live akt altid været berømt for sin musikalitet og det stærke samspil mellem både musikere og publikum.

I de senere år har MaidaVale, ud over intensivt turnering i Europa, også spillet på kendte festivaler som Freak Valley, Desertfest Berlin, Duna Jam og den historiske første udgave af Statement Festival.

Details

Date:
5. March 2020
Time:
20:00
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/998592613827461/

Organizers

smash!bang!pow!
smash!bang!pow!

Venue

Stengade
Stengade 18
København N, 2200
+ Google Map
Phone
+45 35 35 50 69
View Venue Website

Details

Date:
5. March 2020
Time:
20:00
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/998592613827461/

Organizers

smash!bang!pow!
smash!bang!pow!

Venue

Stengade
Stengade 18
København N, 2200
+ Google Map
Phone
+45 35 35 50 69
View Venue Website
Raven Rock Site