Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Skullclub & Grumpynators

28. August 2021 @ 20:00 - 23:30

Skullclub & Grumpynators (Voxhall, Aarhus)Fonden Voxhall

Dørene åbner: 20:00

 

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Skullclub blander folk, punk, sing-along og rock ‘n’ roll, mens Grumpynators udspringer af rockabilly, hardrock og klassisk heavy metal. Denne aften gæster begge VoxHall i Aarhus.

 

Skullclub

Ud af Koldinghus’ lange skygger springer bandet Skullclub op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!

Skullclub har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år, og det skal fejres med en jubilæumstour. Med ”Punk for Pirates”-jubilæumstour er Skullclub klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Til lejligheden har de haft et par nye numre igennem kabyssen. Dem skal publikum traditionen tro have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album, som kommer på gaden i 2022.

Med debutalbummet “Gamle Ar & Nye Tænder” sparkede Skullclub i 2014 og 15 dørene ind til det rockhungrende publikum rundt om på landets spillesteder. Og nu er de klar til at gøre det igen. I 2019 udgav Skullclub deres andet album ”Smækhugger”, hvor der i den grad var lagt i kakkelovnen til et kodylt los i løgene.

Med deres eget mix af folk, punk, sing-along og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som Dropkick Murphys, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest, som længe har været savnet på den danske rockscene.

Skullclub har indtil nu udgivet to EP’er, ”Død & Kritte” fra 2011 og ”Klyng Dem Op” fra 2013, samt to fuldlængde albums, ”Gamle Ar & Nye Tænder” fra 2014 med det anmelderroste radiohit “Ama’r Halshug” og senest albummet ”Smækhugger” fra 2019, hvor singlen ”Se St. Pauli og Dø” satte kursen. I 2015 indspillede bandet julehittet ”Sving Dine Dadler”, hvorpå De Nattergales Viggo Sommer medvirkede. Singlen har opnået nærmest kultstatus ved juletid og bliver spillet massivt på radiokanaler i det ganske danske land.

Skullclub har turneret massivt på Danmarks regionale spillesteder og har blandt andet leveret support for amerikanske Dropkick Murphys i Store VEGA og for CJ Ramone. Skullclub er i 2021 i dén grad klar til at rykke deres publikummer rundt, og vi vil belønne vores fans med en ekstra lang koncert på cirka 100 minutter.

 

Grumpynators

Grumpynators er fire drenge fra København med meget forskellig musikalsk baggrund. To kommer fra rockabilly, én fra klassisk heavy metal og én fra hardrock. Forestil jer et mix af Social Distortion, Motörhead og Stray Cats supercharged med adrenalin og testosteron – så får du Grumpynators.

Et hårdtarbejdende band, der allerede har spillet en masse koncerter overalt i Europa fra Norge og Finland til Tyskland, Holland, Østrig og Schweiz. De har spillet support for de danske helte “Magtens Korridorer” og har også, som det eneste danske band i de sidste 10 år, været support for Volbeat, Danmarks største band, på en turné.

Organizer

Fonden Voxhall Heavy
Phone
87309797
Email
voxhall@voxhall.dk
View Organizer Website

Venue

VoxHall
Vester Allé 15
Aarhus, 8000 Denmark
+ Google Map
Phone
87 30 97 97
View Venue Website

Organizer

Fonden Voxhall Heavy
Phone
87309797
Email
voxhall@voxhall.dk
View Organizer Website

Venue

VoxHall
Vester Allé 15
Aarhus, 8000 Denmark
+ Google Map
Phone
87 30 97 97
View Venue Website
Raven Rock Site