Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Natjager (Support: Ral)

4. February 2020 @ 08:00 - 17:00

Natjager (HeadQuarters, Aarhus)HeadQuarters

Dørene åbner: 19:00

Det Københavnske band Natjager kombinerer en mørk dyb groovy lyd der sender en kærlig hilsen til den alternative rock/metal scene, med Jon Kirkhoffs autotunede danske lyrik, der leveres både i sang og i rap, med en sjælden hørt inderlighed. En kombination der ifølge bandet selv “…Skal skrues op på 11”.

 

Natjager

Natjager debuterede i 2017 med en Ep med blot 3 sange og en spilletid på 11 minutter. Førstesinglen fra 2017 ”Tyler Durden”, lavede en del larm på bl.a. de sociale medier, og med følgeskab af sangen ”Drøm Hårdt” fra samme EP, blev Natjager både booket til Roskilde Festivals Rising Scene og fik en del radiotid på bl.a. DR P6.

Bandet har sidenhen udvidet deres allerede distinkte udtryk med endnu tungere guitarer, nøgne poetiske tekster, og nu med tilføjelsen af atmosfæriske keyboards. I Natjagers korte karriere har bandet både modtaget fem & seks stjernede anmeldelser, hatemails fra frustrerede heavy metal dyrkere med rødder i 80erne, åbnet Roskildes Rising scene, spillet SPOT Festival (2018), Wonderfestiwall og Copenhell (2018).

Primo Februar 2020 udkommer Natjagers debut album på Pato Siebenhars Black Cheese Records.

Den nye plade er stadig rodfæstet i autotune, poppede omkvæd og tunge guitarer, men den gør et større forsøg på at udfordre lytterne med mix af forskellige genre. Der findes både Electronica, Trap og meget andet, som gør hver sang unik. Vigtigst af alt lykkedes Natjager med at løfte kvaliteten af deres musik til helt nye højder, og samtidig nå endnu bredere ud. Det er uundgåeligt at et af numre bliver en af forårets ørehængere.

Single-forløberne fra albummet, ”Hvem har brug for hvem mest” og ”Ung Flugt” er udgivet, og kan findes på alle streamingtjenester.

 

Ral

Trioen Ral blev dannet i Aarhus i 2018 og har på kort tid skrevet et effektivt hardrock sæt. Lydbilledet henleder tankerne mod 90’ernes grungescene, men er serveret med et forfriskende glimt i øjet, og showet bliver således en levende, uprætentiøs rock’n’roll oplevelse som trives anno 2018. Af bandets centrale inspirationskilder kan blandt andre nævnes BRMC, Uncle Acid and the Deadbeats, Band of Skulls, Soundgarden, Arctic Monkeys og Graveyard.

Rals vision er at skabe et band uden musikalske grænser, men med effektive hooks og sangbare melodier, da vi synes disse er uundværlige karaktertræk for god sangskrivning. Målet er at få publikum til at synge med på kompromisløs rock, som ikke slavisk følger klassiske rockkonventioner eller -former. Ral er klar til, med gammelt, gult vintage gear og grimt hår, at puste nyt liv i dansk rock og drive trioen mod tinderne.

Details

Date:
4. February 2020
Time:
08:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1218019625063779/

Organizer

HeadQuarters
View Organizer Website

Venue

HeadQuarters
Valdemarsgade 1
Aarhus, 8000 Denmark
+ Google Map
View Venue Website

Details

Date:
4. February 2020
Time:
08:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1218019625063779/

Organizer

HeadQuarters
View Organizer Website

Venue

HeadQuarters
Valdemarsgade 1
Aarhus, 8000 Denmark
+ Google Map
View Venue Website
Raven Rock Site