Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konvent & ALKYMIST & Late Night Venture & A Horrible Death To A Horrible Man

2. October 2020 @ 20:30 - 23:30

Konvent & ALKYMIST & Late Night Venture & A Horrible Death To A Horrible Man (Gimle, Roskilde)COLOSSAL

Dørene åbner: 20:00

 

Konvent

Konvent er et København-baseret death-doom band som fandt en fælles interesse i metal i 2015. Efter timer i øvelokalet blev det til udgivelse af en demo – der fik navnet DEMO – og siden udgivelsen af “Demo” i 2017 har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene.

I 2019 tog Konvent deres mix af deathmetal og tung doom til de store scener da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publikum – plus en række af mindre shows.

Igennem alt dette har Konvent arbejdet hårdt på, at skrive og inspille deres debutalbum “Puritan Masochism” og de er svært begejstrede for, at dele deres blanding af tunge baslinjer, dødelige grows og uhyggelige guitar riffs på det nye album, som de første gang var ude at lufte i starten af 2020. Der arbejdes på nye numre konstant og forventningen er, at udgive nyt materiale i 2021.

 

ALKYMIST

Det danske progressive doom metal-orkester ALKYMIST bevæger sig ind i tomrummet mellem himmel og helvede med deres nye album ‘Sanctuary’, der udkom i maj. Kun halvandet år efter deres roste selvbetitlede debutalbum tager ALKYMIST endnu engang på en rejse, der bringer dig hinsides denne verden og ind i bandets sære og knusende tunge domæne og dets brutale, men også smukke og storslåede lydlandskaber.

ALKYMIST er siden 2016 gået egne veje og konstant udfordret de herskende forestillinger om tung musik med en dynamisk, nuanceret og progressiv doom metal. Ligesom bandets første album er også den nye samling sange på ‘Sanctuary’ indspillet og mixet af Lasse Ballade (Orm, Slægt, Solbrud mv..

 

Late Night Venture

I grænselandet mellem postrock, metal og shoegaze arbejder det danske band Late Night Venture med deres særegne og sammenkogte mix af tonstunge riffs, dystopiske trommer og vokal, der veksler mellem vanvid og sensibilitet. Bandet har udgivet tre album og spillet mere end 200 shows i ind- og udland. Med deres seneste album Tychonians dykker bandet ned i 45 minutters udforskning af moderne post- og space-rock.
Efter at have skrevet albummet færdigt i begyndelsen af 2015, blev det klart for bandet, at materialet hældte til en tungere og mere grusom side sammenlignet med deres tidligere værker. Da de ønskede at fange dynamikken og det fulde soniske spektrum af deres sange, indledte LNV et samarbejde med den københavnske undergrunds producer, Lasse Ballade, hvis baggrund indeholder talrige lokale punk- og metalbands; herunder bemærkelsesværdige Black-metal innovatorne Solbrud.

 

A Horrible Death To A Horrible Man

Med rødder plantet godt i Shoegaze og stærke referencer til Blackmetal og Postrock, og et både musisk og lyrisk fokus på livets tungsidighed, er ikke ”easy listening”, men blevet skabt for at vække følelser af hos lytteren.
EP’en “FIRST LIGHT” består af 2 tunge, melankolske og øredøvende numre, som vil få hårene til at stritte i nakken hos enhver.

Details

Date:
2. October 2020
Time:
20:30 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/255435812346313/

Organizers

Doomed Scandinavia
Napalm Events
COLOSSAL

Venue

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000 Denmark
+ Google Map
Phone:
+45 46 37 19 82
View Venue Website

Details

Date:
2. October 2020
Time:
20:30 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/255435812346313/

Organizers

Doomed Scandinavia
Napalm Events
COLOSSAL

Venue

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000 Denmark
+ Google Map
Phone:
+45 46 37 19 82
View Venue Website
Raven Rock Site