Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DEFECTO (Special Guests: Junkyard Drive)

27. November 2020 @ 20:00 - 23:00

- kr225
Defecto

Dørene åbner : 20:00

 

Defecto
Den 27. november inviterer Defecto på gigantiske omkvæd og overlegne udfoldelser i deres melodiske progressive metalunivers i Store VEGA.
Med deres kommende fuldlænge album, Duality, sender Defecto deres lyttere på endnu en forunderlig rejse ud i vovede, energiske og melodiske lydlandskaber. Bandet byder på en fandenivoldsk, in-your-face-attitude, samtidig med at lyrikken tager et dyk ned i personlige sondringer på godt og ondt.
Med inspiration fra livets op- og nedture, kombineres det hårde med det blide, hvilket har resulteret i et album, der er en kulmination af, hvad bandet står for, med massive riffs, fængende omkvæd og teknisk overlegenhed.
Bandet blev dannet i 2011, da den grammy-vindende producer Flemming Rasmussen indledte et samarbejde med forsanger Nicklas Sonne. Senere kom leadguitarist Frederik Møller, trommeslager Mikkel Christensen og bassist Thomas Bartholin til. Året efter udgav de deres selvbetitlet debutep, der blev storrost af Devilution. Bandet har siden udgivet to studiealbum, der har slået deres navn fast med syvtommersøm på den danske såvel som den udenlandske metalscene.
Defectos vej mod den internationale metalscene har været succesfuld, men også meget hektisk. På ganske kort tid har bandet formået at spille support for både Metallica og Rammstein, samt shows på nogle af Europas største rockfestivaler. Dette har etableret Defecto som et solidt liveband og med millioner af streams på tværs af streamingtjenesterne, har kvartetten bevist at deres lyd og fandenivoldskhed ræsonnerer dybt med en meget loyal fanskare.
Junkyard Drive
Mere end 2 millioner streams og 60.000+ månedlige lyttere på Spotify, nr. 1 på den officielle vinyl-hitliste i Danmark og over 100 livekoncerter. Dette er indtil videre, blandt meget andet, hvad Junkyard Drive har opnået siden begyndelsen i 2014.
De har turneret i Skandinavien, Nordeuropa, De Baltiske Lande, USA og Mexico.
I 2018 spillede de på det legendariske Sweden Rock Festival, side om side med navne som Iron Maiden, Judas Priest og Ozzy Osbourne og i efteråret 2019 turnerer Junkyard Drive med svenske Eclipse Europa tyndt. Her spiller de 15 koncerter fordelt i Tyskland, Italien, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og Sverige.
To album er blevet udgivet af de danske hard rockers på to år (Sin & Tonic og Black Coffee), som begge er blevet lovprist af både anmeldere og fans. Guitar-legenden Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza og Electric Guitars) kalder Junkyard Drive det mest lovende band på den danske rockscene og fremhæver især gruppens forsanger med titlen “den bedste rockvokalist i Skandinavien”.
De fire gutter i bandet er Kris (Vokal), Ben (Guitar), Claus (Trommer) og Sjus (Bass) er hårdtarbejdende individer, som har en mission, der hedder “at blive det største rockband i verden”. Helt seriøst!!! De tænker, ånder og føler Junkyard Drive, som bl.a. kommer til udtryk i de utallige timer brugt i øvelokalet og at de aldrig har aflyst et eneste show.
Junkyard Drive tror på, at den bedste måde at opleve Rock’n’Roll er LIVE og det betyder: INGEN brug af backing tracks overhovedet!

Details

Date:
27. November 2020
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
kr225
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/659297441389868

Organizer

Prime Collective
Email
mirza@primecollective.dk
View Organizer Website

Venue

Vega – Musikkens Hus
Enghavevej 40
København V, 1674 Denmark
+ Google Map
Phone
+45 33 25 70 11
View Venue Website

Details

Date:
27. November 2020
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
kr225
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/659297441389868

Organizer

Prime Collective
Email
mirza@primecollective.dk
View Organizer Website

Venue

Vega – Musikkens Hus
Enghavevej 40
København V, 1674 Denmark
+ Google Map
Phone
+45 33 25 70 11
View Venue Website
Raven Rock Site