Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Defecate & Galge & World War 5

29. February 2020 @ 19:00 - 23:30

Defecate & Galge & World War 5 (Værket - Vejles Ungehus)Værket - Vejles Ungehus

Dørene åbner: 19:00

 

Defecate

Defecate hører musikalsk til i den brutale ende af metal-scalaen.
De spiller old school dødsmetal, karakteriseret af deres tunge riffs, dybe growls, pig squeels, en god portion groove og thrash-elementer.

Efter bandets debutkoncert på CC i Silkeborg, blev de fluks booket til Tornvang Open Air og modtog følgende disse rosende ord fra KILLING-trommeslager, Jesper Fogh Skousen:

“Old school death metal blandet med lidt slam & brutal death tilsat en smule moderne headbanger-med-hele-kroppen indbydende død. Alt sammen leveret med en spilleglæde, som bare smitter af på publikum! Hold kæft det var fee!”.
Defecate har eksisteret siden 90’erne under forskellige navne.

Medlemmerne er: Jeppe Jacobsen – Guitar, Steffen Holme – Guitar, Søren Kusk – Vokal, Andreas Beck – Bass, Anders Bang – Trommer.

Defecate er total smajjer som vor mor hader den!

 

Galge

Galge er et dødsmetal orkester bestående af fire boyz fra Aarhus. Med tandudtrækkende trommer i fartbødeegnet tempo, guitarspil fra den syvende himmel og stride strømme af bræk, galle og brøl, sørger Galge for, at du bliver hængt op!

 

World War 5

World War 5 er lyden af gammel dødsmetal, der møder bølleråb og moderne thrash metal. Frontlinjen i bandet udgøres af veteraner fra to af de mest internationalt anerkendte danske metalbands nogensinde. Lasse Bak & Tore Mogensen er genforenet som guitarmuren, der gjorde Illdisposeds ”Something Rotten In The State Of Denmark” til en milepæl indenfor death metal. Knud Lind råbte i front for Barcode, mens de slagtede hele Hardcore-Europa i begyndelsen af nullerne.

World War 5’s debutalbum er indspillet løbende igennem 2019. Tue Madsen (Meshuggah, Sick Of It All, Halford, m.fl.) har mixet og mastered albummet i Antfarm Studios. Produktionen er foregået i samarbejde mellem bandet og Jacob Olsen (Hatesphere, Panzerchrist, Only Attitude Counts, m.fl) i JBO Sounds. Olsen er også bandets faste livelydmand, og med ham som ankermand er det lykkedes at få så meget live energi som over hovedet muligt med på optagelserne. Tue Madsens generalieblad taler sit eget tydelige sprog, og han og World War 5’s ambitioner klæder hinanden.

Det er ikke i sig selv et mål for World War 5 at lyde som en smeltedigel af genrer. Men band-medlemmernes individuelle rødder afsløres tydeligt i den samlede produktion. Der er både elementer af New York hardcore, tung svenskerdød og tysk speedmetal. Ovenpå strøer Tore Mogensen gavmildt sublime soli, der leder tankerne mod metallens allerstørste guitarguruer. Rytmesektionen nuancerer udtrykket yderligere: Trommeslager Stefan Hansmar forener gyngende groove med klinisk blastbeat. Og læg så dertil en bassist, der i Lars Knudsens skikkelse gerne bekender sig til 80’er thrash.

Resultatet lyder af det metalhoveder kender og elsker, det er bare aldrig hørt sådan her før. World War 5 er old school ingredienser blandet i en ny og frisk metal-opdatering. Tekstmæssigt beskriver World War 5 en verden, hvor det meste er gået ad helvede til, men hvor håbet stadig lever. Der er hadhymner rettet mod folk med storhedsvanvid. Der er bredsider til bedrevidende ignoranter. Der er opfordring til opstandelse mod det til enhver tid bestående. Men der er også imødekommenhed og invitation til både udstødte og uhyrer. Og så er der vigtigst af alt udstrakte hænder til alle, der er trådt under fode af massernes selviscenesatte og selvforherligende superbedrag omkring, hvad meningen med det hele egentlig er.

“World War 5” udkommer 15. februar 2020 via Gateway Music.

Details

Date:
29. February 2020
Time:
19:00 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/913711589044736/

Organizer

Værket – Vejles Ungehus
Phone
20426084
Email
mailto:ungehus@vejle.dk

Venue

Details

Date:
29. February 2020
Time:
19:00 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/913711589044736/

Organizer

Værket – Vejles Ungehus
Phone
20426084
Email
mailto:ungehus@vejle.dk

Venue

Raven Rock Site