Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Death to Aarhus Vol. V

14. March 2020 @ 19:00 - 23:00

Death to Aarhus Vol. V (MONO, Århus)Rotten Banana Records

Dørene åbner: 19:00

 

Fordærv

Tredelt grindcore-band fra Danmark, Skandinavien. Hurtigt, aggressivt og tungt! De udkom med deres debutalbum den første april 2019.

 

Farlige Typer I Modlys

Vi kender ham allesammen. Han er god nok. Han har egentlig styr på det, meninderst inde kan han ikke honorere de krav, samfundet stiller ham. Det afholderham dog ikke fra, at prøve. Nogle gange går det godt, andre gange fejler han.Sådan er livet – lidt for kort, lidt for langt.
Farlige Typer i Modlys er lyden af den mand. Lige siden de fire medlemmer,første gang stod overfor hinanden i et øvelokale, har de brugt deres fælles styrker og svagheder til, at beskrive den mand. I ord såvel som i musik.
Det er rock og det er på dansk, men det er også meget mere. Det er summen afalt det vi alle er, hører, ser, oplever, fortrænger og elsker.

 

Cor Vacante

Med nogle gode flasker vin kom Jan Jepsen (Ex-Frameless Scar) og Brian Jakobsen (Inbreeding Rednecks) med en idé. De ville starte et nyt band.
John Vestergren Laursen (Kellermensch) & Jan havde også en løs tale om at starte et nyt projekt. Så de spurgte John og fortalte ham, at det nye band er klar til at tage sin form – og John tiltrådte. Det er ikke let at finde en metaltrommeslager i Esbjerg. Men en dag kom det til Brian, at hans gamle ven og ungdomsklubs-jam-mate, havde startet en ny æra i sit liv, og måske ville han gerne smadre disse trommer igen. Christoffer Djurhuus købte et gammelt trommesæt, og bandet blev komplet.

Cor Vacante ville mere end bare have det sjovt i øvingslokalet. De ønskede at komme på scenen og udgive sange og albums. De kontaktede Sebastian Wolff, forsanger og producent af Kellermensch. 2 sange blev udvalgt, faktisk de første 2 sange, de nogensinde lavede “My September, my ruin” og “A farewell begins”.

 

Arsenic Addict

De spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.

Med udgangspunkt i seriemordernes forstyrrede verden skabtes de første frygtindgydende numre i 2016, og i slutningen af 2017 var Arsenic Addict klar til at invitere publikum indenfor til knusende tung dødsmetal i torturkælderen. Gennem 2018 har bandet gjort nætterne utrygge rundt om i landet, bl.a. til CC Hegn Festival i Silkeborg, Metal Café på Godset i Kolding og Skrækfest i hjembyen Odense. Desuden findes nummeret ’Serenade From Beyond’ på den anmelderroste metal-compilation Hell Comes Around III.

I sin nuværende sammensætning består Arsenic Addict af riff-meister Claus Andersen (Lipid, Cyanid) og acoustic-dreams Ryan Kristensen (Compos Mentis) på guitar over en sprød bund af tung bas leveret af Brian Bentzen (Organik). Pisket på fuld kraft af manden med de tighte fødder, Lasse Hansen (Obscure Carnage) på trommer, og serveret med vred vokal af bandets nyeste medlem, Sonja Rosenlund.

 

Death to Seattle

Death to Seattle er tre barndomsvenner og tidligere band-kammerater fra det mørke-gule Vestjylland.
Sangene er et genskær af deres teenageår i provinsen, hvor den konstante kedsomhed og evige udlængsel kun blev holdt i skak af punk-rock, cigaretter og drengestreger.

Details

Date:
14. March 2020
Time:
19:00 - 23:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2298815573744013/?active_tab=discussion

Organizer

Venue

Details

Date:
14. March 2020
Time:
19:00 - 23:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2298815573744013/?active_tab=discussion

Organizer

Venue

Raven Rock Site