Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cabal & Clients & Møl

28. November 2020 @ 21:00 - 23:30

Tapperiet

Dørene åbner: 20:00

 

CABAL

er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.
Det unge band har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Mark of Rot” i 2018 formået at skabe et navn for sig selv både i ind og udland ved at spille Copenhell, Roskilde festival, Euroblast Festival og Complexity fest samt at turnere i Europa, Japan og senest USA.
Nu er Cabal klar med den længe ventede opfølger til anmelderroste ”Mark of Rot” med ”Drag Me Down”. ”Drag Me Down” er en mørk nedstigning i et personligt helvede bragt til live af nådesløse instrumentaler, en knusende atmosfære og mørke personlige lyrikker leveret med frådende intensitet, dog stadig med plads til at eksperimentering og udvidelse af Cabal’s signatur lyd. Tilføj gæsteoptrædener fra amerikanske metaltitaner Trivium’s Matt Heafy, fremadstormende australske metalcore stjerneskud Polaris’ Jamie Hails og Danmarks Blackgaze favoritter Møl’s Kim Song Sternkopf og så er der vist ingen tvivl om at ”Drag Me Down” er en udgivelse i en kaliber som dansk metal sjældent har set.

www.facebook.com/cabalcph
CLIENTS
Hvis man skal beskrive

CLIENTS med tre ord, vil det være: Diversitet, Kalkuleret – og Hårdtslående!

Clients er et nyt København-baseret Blackened Metal band, som udgav deres debutalbum “A Callous Heart Rejects” tidligere i år.
Bandet er inspireret af bands som Anaal Nathrakh, Behemoth og Enslaved, og blander Blackened Metal med elementer af Grind, Ambience og mindeværdige passager, der give dem en storladen og heavy lyd!
Clients blev dannet i 2018, og har siden været under radaren for at lægge fuldt fokus på deres debutalbum, og give så stor gennemslagskraft som muligt. Det gør de nu!
Clients beskriver deres debutalbum “A Callous Heart Rejects”, som: “en rejse gennem Smukt Kaos og Store Udbrud”. Albummet er indspillet, og produceret af bandets egen Peter Hansen, og mixed og mastereret af Robin Leijon hos Lionheart Recordings, i Göteborg.

www.facebook.com/clientscph
MØL

blander snurrende guitarer og hidsige vokaler med atmosfærisk shoegaze stemning, og skaber en unik sammensætning af lydbilleder og knusende passager.
Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest, udgav bandet deres selvbetitlede debut-ep i 2014. Et år senere udsendte de deres anden ep ”II” der er produceret af Jacob Bredahl (tidligere forsanger i Hatesphere). Begge ep’er blev taget godt imod, og førte til anmelderroste liveshows.
Møl har blandt andet spillet på Aalborg Metal Festival 2015 og Spot Festival 2016, hvor de blev fremhævet som en af de bedste optrædener af GAFFA. Desuden modtog de prisen som “årets upcoming band” ved High Voltages Rock Awards i 2016.
I 2018 signede Møl med engelske Holy Roar Records, der udgav deres album ”JORD” samme år.

www.facebook.com/moeldk
*Corona-retningslinjer ifm. koncerten*
Grundet gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter, ændres opsætningen til koncerten til at være med unummererede siddepladser til et begrænset antal koncertgæster, og en meters afstand til koncertgæster man ikke er i selskab med.
Købte billetter til koncerten er fortsat gyldige, og billetkøbere skal således ikke foretage sig noget i forhold til købte billetter.
Du skal have mundbind/visir på når du bevæger dig rundt på Tapperiet – men ikke når du sidder ned på din plads til koncerten. Tapperiets medarbejdere og frivillige bærer ligeledes mundbind/visir ved servering og kundekontakt.
Udover siddepladser til publikum og afstand mellem hver siddeplads, har vi yderligere fokus på håndhygiejne og rengøring; og huset vil være ensrettet for at undgå kontakt, i forbindelse med afholdelse af koncerter på Tapperiet. Vi foretrækker Dankort og Mobilepay – fremfor kontanter – som betaling ved køb i baren.
Baren lukker for servering kl. 22:00.

Details

Date:
28. November 2020
Time:
21:00 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/410242639927807

Organizer

Prime Collective
Email
mirza@primecollective.dk
View Organizer Website

Venue

Tapperiet
Søndre Badevej 1
Køge, 4600
+ Google Map
Phone
56565694
View Venue Website

Details

Date:
28. November 2020
Time:
21:00 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/410242639927807

Organizer

Prime Collective
Email
mirza@primecollective.dk
View Organizer Website

Venue

Tapperiet
Søndre Badevej 1
Køge, 4600
+ Google Map
Phone
56565694
View Venue Website
Raven Rock Site